top of page

Domäntjaffs osv.


Tji fick jag.

Jag har haft min hemsida IsabelleBellange.se i x antal år, och för första gången under alla dessa år har jag totalt missat att betala avgiften. Det har varit sjukt mycket jobb, samt mycket privat, och mailen jag fått som påminnelser har jag typ i förbifarten avfärdat som skräppost, eftersom det kom från samma mailadress som en massa annan reklam och sådant jag brukar få. Jag tog dem därför inte på allvar och har inte ens öppnat mailen utan raderat dem direkt. Hur som helst. jag har vetat om att jag behövt uppdatera och fixa lite med hemsidan så en dag bestämde jag mig för att styra upp den, loggar in och inser då att jag behöver betala domän samt hemsida. Jag gör det givetvis på en gång. MEN, då plötsligt så kan jag inte köpa mitt domän, för att tiden gått ut. Jag mailade kundtjänst, som förklarade så fint att mitt domän just nu befinner sig i i ett jävla svart hål, att det inte går att göra något för än den släpps på nytt. Så jag har väntat. På att det ska släppas på nytt. Jag har väntat lite mer. Lite längre. Ytterligare lite längre. Det släpps inte på nytt, iaf. inte så att det ska vara tillgängligt för mig. Jag provar att slå in det i sökfältet några gånger, men, icke sa nicke. Hemsidan finns inte. Tills igår, jag söker igen, och där är den, som någon dålig variant av en skobutik... Förmodligen kommer väl någon nisse höra av sig till mig inom snar framtid för att vilja sälja mitt domän till mig, hutlöst dyrt. Det kan vi ju inte gå med på, eller hur? Då hade jag inte mycket annat till val än att skaffa mig en ny hemsida. Så här, mina vänner vi kör på internationellt en sväng då, IsabelleBellange.com hädanefter. En vän tyckte det var värt att fira. Så vi säger skål på det då!

Hemsidan är fortfarande under uppbyggnad, men den får duga så länge.

Ha en grym kväll!

Kram,

Isabelle

Utvalda inlägg
Titta in snart igen
När inlägg har publicerats hittar du dem här.
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page